Вирішила посередині сезону купити собі ще одні босоніжки, підкажіть де на розпродажі взяти жіночі босоніжки, шукала підходящий варіант в інтернеті, але все безтолку, скрізь ціни космічні, не хочуть робити знижки.
Красиві жіночі босоніжки
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-07-13 16:13:10
Зараз таке взуття можна купити за знижкою в будь-якому торговому центрі. Допустимо я з дівчиною у найближчому торговому центрі купили собі чоловічі та жіночі босоніжки зі знижкою 50 відсотків.
Поделиться32022-07-13 16:16:08
Минулого тижня також собі купувала босоніжки на ринку, мені продали їх зі знижкою в 300 гривень. Ви легко зможете обійтися без онлайн магазинів, там напевно не роблять сезонних знижок.
Поделиться42022-07-13 16:16:38
Вирішила посередині сезону купити собі ще одні босоніжки, підкажіть де на розпродажі взяти жіночі босоніжки, шукала підходящий варіант в інтернеті, але все безтолку, скрізь ціни космічні, не хочуть робити знижки.
Знаю один інтернет магазин в якому в будь-яку пору року можна купити взуття за гарною знижкою, ще в травні місяці я купила жіночі босоніжки https://vittorossi.ua/shop/zhenskie_mod … osonozhki/ вони мають гарну підошву і зроблені з натуральної шкіри. Нога не потіє, почувається зручно, мені подобається що в даному магазині завжди є потрібний розмір.
У разі чого у них також є чоловіче взуття, мій хлопець також неодноразово оформляв замовлення. В принципі, мені вам більше сказати нічого, думаю вже далі розберетеся без моєї допомоги.
Отредактировано Мандаринка (2022-07-13 16:17:43)